Samsung Smart View Wallet Cover S23 FE, black, kiállított, 21 hónap garancia

Bruttó ár
13.690 Ft
Nettó ár: 10.780 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 478925
Samsung
pouzity
Kiállított - Teljes mértékben működőképes áru, amely normál használatból eredő kisebb karcolásokat tartalmazhat. A terméket eredeti csomagolásban szállítjuk. Olyan árukról van szó, amelyek egy bizonyos ideig ki voltak állítva egy boltban vagy más kiállítási helyen. Az említett árukategóriára 21 hónap garanciát vállalunk. (A jogi személyekre a Kereskedelmi Törvénykönyv feltételei vonatkoznak).

Samsung Smart View Wallet Cover S23 FE, black, kiállított, 21 hónap garancia [EF-ZS711CBEGWW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A termékről Egy tok, mellyel nem veszíted el a nyomodat Szereld fel telefonodat egy elegáns tokkal, amely szó szerint minden oldalról védi. Ezenkívül a Smart View flip tok egy praktikus ablakkal van felszerelve a kijelző ellenőrzéséhez, amelynek köszönhetően könnyedén megtekintheti az összes fontos értesítést. Egyedülálló kialakítása lehetővé teszi, hogy minden helyzetben képben maradjon, anélkül, hogy ki kellene nyitnia a tokot. Nyitás nélkül is elérhető Hívások fogadása, számok váltása vagy például a zenelejátszás teljes szüneteltetése. Zárt ház mellett is könnyedén vezérelheti készüléke összes alapvető funkcióját az innovatív kijelzőablak segítségével. Minden egy helyen A klasszikus "kulcs, mobiltelefon, pénztárca" trióból már csak a "kulcs és mobiltelefon" duó maradt praktikus burkolattal. A Smart View flip tok kártyarekesszel van felszerelve, így sok helyet takaríthat meg zsebében vagy pénztárcájában. Miért hordjon magával egy egész pénztárcát, ha az összes fontos személyi igazolványát és bankkártyáját a telefonjába helyezheti? Együtt a zöldebb holnapért Ha eredeti Samsung tartozékokat vásárol a Galaxy S23 sorozathoz, megvédi telefonját és bolygónkat. Gyártása során lehetőség szerint újrahasznosított anyagokat használnak fel, ennek köszönhetően megkapta a nemzetközi UL tanúsítványt, amely a környezetre és a természetes ökoszisztémára csekély terhelést jelentő termékeket jelöl.

Értékelések Samsung Smart View Wallet Cover S23 FE, black, kiállított, 21 hónap garancia

Nincs vélemény a termékről.