Samsung Silicone Cover w/ Strap S22 Plus, white, használt, 12 hónap garancia

Bruttó ár
8.990 Ft
Nettó ár: 7.079 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 477574
Samsung
pouzity
Használt - Teljes mértékben működőképes áru, azonnali használatra kész. Hibátlan termékről van szó, amely használat nyomait tartalmazhatja, és a csomagolás csak alapvető tartozékokat tartalmazhat. A termék biztonságos csomagolásához alternatív csomagolás is használható, azaz nem minden esetben eredeti a csomagolása. A fenti árukategóriára 12 hónap garanciát vállalunk. (A jogi személyekre a Kereskedelmi Törvénykönyv feltételei vonatkoznak).

Samsung Silicone Cover w/ Strap S22 Plus, white, használt, 12 hónap garancia [EF-GS906TWEGWW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Az eredeti szilikon hátlap kiemeli készüléke stílusos megjelenését. A tökéletes kompatibilitás tökéletes védelmet biztosít. A modern kialakítás megőrzi telefonja eredeti szépségét és megnöveli a tartósságot. Miért érdemes Samsung szilikon borítót vásárolni? Eredeti dizájnú szilikon borítás, hurokkal elhelyezve, hogy szilárdan tartsa okostelefonját Könnyű és stílusos védelem védi okostelefonja hátulját, oldalait és sarkait Teljes hozzáférés az összes funkcióhoz, csatlakozóhoz és gombhoz Egyesíti a nagyszerű dizájnt és a védelmet A legigényesebb ügyfelek számára készült A telefon tökéletesen illeszkedik a tokba Kiváló minőséget, a legjobb anyagokat és egyedi dizájnt kínál Kompatibilis a Qi vezeték nélküli töltéssel

Értékelések Samsung Silicone Cover w/ Strap S22 Plus, white, használt, 12 hónap garancia

Nincs vélemény a termékről.