SBS 4D Full Glass Screen Protector for Xiaomi 12, black, kiállított termék, 21 hónap garancia

Bruttó ár
8.590 Ft
Nettó ár: 6.764 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 477638
SBS
pouzity
Kiállított - Teljes mértékben működőképes áru, amely normál használatból eredő kisebb karcolásokat tartalmazhat. A terméket eredeti csomagolásban szállítjuk. Olyan árukról van szó, amelyek egy bizonyos ideig ki voltak állítva egy boltban vagy más kiállítási helyen. Az említett árukategóriára 21 hónap garanciát vállalunk. (A jogi személyekre a Kereskedelmi Törvénykönyv feltételei vonatkoznak).

SBS 4D Full Glass Screen Protector for Xiaomi 12, black, kiállított termék, 21 hónap garancia [TESCR4DXIMI12K]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A prémium márkájú SBS mobile 4D Full Glass védőedzett üveg speciálisan feldolgozott üvegből készült, amely zuhanás esetén megóvja készüléke kijelzőjét a karcolásoktól vagy sérülésektől. Az üveg speciális oleofób réteggel rendelkezik, amely megakadályozza a nem kívánt ujjlenyomatok megjelenését, így mindig gyönyörűen tiszta és átlátszó marad. A normál szemüvegekhez képest, amelyek a kijelzőnek csak egy részét védik, a 4D Full Glass az okostelefon kijelzőjének széléig terjed, így védelmet nyújt a teljes kijelző számára. Ezenkívül színes szélekkel rendelkezik, és kompatibilis a védőtokokkal. Az üveg hátoldala speciális szilikon ragasztóval van bevonva, ami nagyon gyors és egyszerű szerelést tesz lehetővé. A mindössze 0,33 mm vastagságú készülék üvege szinte láthatatlan. Miért érdemes SBS 4D Full Glass-t vásárolni? a kijelző teljes felületének lefedettsége még a lekerekített élen is - Full Glass speciális oleofób réteg pontosan az adott mobileszköz méretére készült könnyű telepítés légbuborékok nélkül 100%-os átláthatóság és karbantarthatóság lekerekített élek vastagsága 0,33 mm Az értékesítési csomag tartalma: 4D Full Glass - edzett üveg nedves és száraz tisztítókendőt poreltávolító

Értékelések SBS 4D Full Glass Screen Protector for Xiaomi 12, black, kiállított termék, 21 hónap garancia

Nincs vélemény a termékről.