Vezeték nélküli egér Logitech M190 Full-size, fekete, kiállított darab, 21 hónap garancia

Bruttó ár
5.490 Ft
Nettó ár: 4.323 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 476064
Logitech
pouzity
Kiállított - Teljes mértékben működőképes áru, amely normál használatból eredő kisebb karcolásokat tartalmazhat. A terméket eredeti csomagolásban szállítjuk. Olyan árukról van szó, amelyek egy bizonyos ideig ki voltak állítva egy boltban vagy más kiállítási helyen. Az említett árukategóriára 21 hónap garanciát vállalunk. (A jogi személyekre a Kereskedelmi Törvénykönyv feltételei vonatkoznak).

Vezeték nélküli egér Logitech M190 Full-size, fekete, kiállított darab, 21 hónap garancia [910-005905]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Kényelem a teljes méretnek köszönhetően A Logitech M190 egy teljes méretű vezeték nélküli egér kényelmes kontúrral, amely követi a közepes és nagy kezek természetes ívét. Vezeték nélkül dolgozhat és szabadon mozoghat - akár 10 méteres távolságból - gyakorlatilag késés vagy lemorzsolódás nélkül. Ez a kiváló minőségű egér akár 18 hónapos akkumulátor-üzemidőt, pontos szkennelést és soronkénti görgetést kínál megfizethető áron. A termékről TELJES MÉRET, TELJES KÉNYELEM Optimális kényelem jobb vagy bal kezének a nagyobb kezek természetes görbületét követő profilos formának köszönhetően. A speciálisan süllyesztett gombok biztosítják az ujjak ideális pozícióját, a tenyértámasz pedig hozzájárul az egész napos kényelmes használathoz. TARTÓS MINŐSÉG A világelső az egerek és billentyűzetek értékesítésében a tartósság és a megbízhatóság garanciája. Akár laptoppal, akár asztali számítógéppel, otthon vagy útközben használja az M190 egeret, mindig megbízhat benne. Megalkuvást nem ismerő minőséget és minden szükséges funkciót kínál megfizethető áron. VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLAT LEMONDÁSOK NÉLKÜL Dolgozzon vezeték nélkül, és mozogjon szabadon – akár 10 méter távolságból – gyakorlatilag késés vagy lemorzsolódás nélkül. A kábelek hiánya szabad helyet jelent az asztalon, és könnyű hordozhatóságot jelent egyik munkahelyről a másikra. PONTOS ÉRZÉKELÉS, KÖNNYŰ ADATOK A szabályozott soronkénti görgetéssel könnyebben böngészhet a dokumentumokban és a webhelyeken. Az optikai érzékelő simán és pontosan tudja irányítani a kurzort gyakorlatilag bármilyen felületen. Ez azt jelenti, hogy a kurzor pontosan ott lesz, ahol szeretné, és soha többé nem fog mellé kattintani. 18 HÓNAP, EGY AA AKKUMULÁTOR Akár 18 hónapig problémamentes használat. Ha nem használja az egeret, az energiatakarékos mód automatikusan aktiválódik. PLUG & PLAY TECHNOLÓGIA A dobozból kivéve azonnal működik. Csak csatlakoztassa az USB-vevőt. Műszaki specifikáció Az egér egy fajtája Hivatal Jelátvitel Vezeték nélküli Rögzítés típusa Optikai Felület USB, nano vevő A gombok száma 3 Görgő Igen Szenzor felbontása 1000 dpi Érzékenység beállító gomb Nem Programozható gombok Nem Háttérvilágítás Nem Tápegység 1x AA elem Rendszerkövetelmények Windows 7 vagy újabb MacOS 10.10 vagy újabb ChromeOSLinux 2.6+USB bemenet Méretek 115,4 x 66,1 x 40,3 mm Súly 89,9 g Az értékesítési csomag tartalma Vezetéknélküli egér AA méretű elem (beszerelve) Dokumentáció Termék videó

Értékelések Vezeték nélküli egér Logitech M190 Full-size, fekete, kiállított darab, 21 hónap garancia

Nincs vélemény a termékről.