SteelSeries QcK Prism Cloth XL, kiállított darab, 21 hónap garancia

Bruttó ár
12.790 Ft
Nettó ár: 10.071 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 475231
SteelSeries
pouzity
Kiállított - Teljes mértékben működőképes áru, amely normál használatból eredő kisebb karcolásokat tartalmazhat. A terméket eredeti csomagolásban szállítjuk. Olyan árukról van szó, amelyek egy bizonyos ideig ki voltak állítva egy boltban vagy más kiállítási helyen. Az említett árukategóriára 21 hónap garanciát vállalunk. (A jogi személyekre a Kereskedelmi Törvénykönyv feltételei vonatkoznak).

SteelSeries QcK Prism Cloth XL, kiállított darab, 21 hónap garancia [63826]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Teljesen működőképes áru, amely normál használatból eredő kisebb karcokat tartalmazhat. A terméket teljes eredeti csomagolásban szállítjuk. Olyan árukról van szó, amelyeket egy bizonyos ideig ki lehetett volna mutatni egy boltban vagy más kiállítási helyen. Az említett árukategóriára 21 hónap garanciát vállalunk (azonosító: 12 hónap). A tartós, csúszásmentes gumialapot úgy tervezték, hogy kiküszöbölje a nem kívánt mozgást, és szilárd alapot biztosítson az intenzív játékhoz. A magas szálszám és a sima felület, amelyet egy vezető egérgyártó tesztelt, optimalizálja az egér követési pontosságát mind az optikai, mind a lézeres érzékelők esetében. Szinkronizálja a dinamikus többszínű fényhatásokat az összes SteelSeries Prism-kompatibilis eszköze között. Az egykattintásos fényeffektusoktól a bonyolult fényshow-kig a PrismSync lehetőséget ad a telepítés stílusának javítására. A QcK Prism Cloth Series ugyanazzal a legendás QcK mikroszálas felülettel rendelkezik, és dinamikus RGB világítást tartalmaz az effektusokhoz és értesítésekhez. Alaptulajdonságok Anyaga: szövet, gumi Vödör hossza: 1,8 m Méretek: 900 x 300 x 4 mm

Értékelések SteelSeries QcK Prism Cloth XL, kiállított darab, 21 hónap garancia

Nincs vélemény a termékről.