Sony DualShock 4 v2 vezeték nélküli vezérlő, magma piros, bontott csomagolás, 24 hónap garancia

Bruttó ár
23.490 Ft
Nettó ár: 18.496 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 476031
SONY
pouzity
Kicsomagolva - Új készülék eredeti csomagolásban teljes garanciával. A készülék kicsomagolásra került, majd az vevő visszaadta, pl. olyan ajándék okán, ami nem felelt meg az ajándék ízlésének (szín, tárhely nagyság, kétszer kapták ugyanazt). Az áru alapos vizsgálaton esett át, az ismételt becsomagolása után készen áll a további értékesítésre. Az említett árukategóriára 24 hónap teljes körű garanciát vállalunk. (A jogi személyekre a Kereskedelmi Törvénykönyv feltételei vonatkoznak).

Sony DualShock 4 v2 vezeték nélküli vezérlő, magma piros, bontott csomagolás, 24 hónap garancia [CUH-ZCT2E]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Játék forradalom a kezedben Ragadja meg a játék új generációját a Dualshock 4 vezeték nélküli kontrollerrel, amely új dizájnjával a játék pontosságát adja a kezébe. Az eddigi legjobb dizájn Rögzítse és ossza meg a játék legjobb pillanatait a „Megosztás” gombnak köszönhetően. Ossza meg a játékról készült videókat és képeket közvetlenül a PS4 rendszerére, vagy közvetítse élőben a játékmenetet anélkül, hogy megszakítaná a játékot. A hátsó gombok és az analóg karok a vezérlő új verziójában tartósabb és erősebb érzést keltenek. Még nagyobb irányítást szerezhet a beépített érintőképernyővel, amely most egyedi fényreakciót jelenít meg, és további dimenziót ad játékainak. A fénycsík különböző színekben világít a játékok során végrehajtandó műveleteknek megfelelően. A vezérlő beépített érzékeny gyorsulásmérővel és giroszkóppal rendelkezik, amely rögzíti Dualshock 4 vezeték nélküli vezérlőjének mozgását, dőlését és forgását. Bármilyen USB-portnak köszönhetően töltheti a vezérlőt, és USB-kábelen keresztül továbbíthatja az adatokat. A kontroller beépített hangszóróval rendelkezik, amely életre kelti játékait, és minden részletet és hangeffektust közvetlenül a kontrollerről hallhat. A kontroller beépített 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval rendelkezik, így élvezheti ezeket a hanghatásokat, és nem zavarja a környezetet.

Értékelések Sony DualShock 4 v2 vezeték nélküli vezérlő, magma piros, bontott csomagolás, 24 hónap garancia

Nincs vélemény a termékről.