Samsung Clear View Cover S22 Plus, burgundy, kiállított, 21 hónap garancia

Bruttó ár
9.390 Ft
Nettó ár: 7.394 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 479199
Samsung
pouzity
Kiállított - Teljes mértékben működőképes áru, amely normál használatból eredő kisebb karcolásokat tartalmazhat. A terméket eredeti csomagolásban szállítjuk. Olyan árukról van szó, amelyek egy bizonyos ideig ki voltak állítva egy boltban vagy más kiállítási helyen. Az említett árukategóriára 21 hónap garanciát vállalunk. (A jogi személyekre a Kereskedelmi Törvénykönyv feltételei vonatkoznak).

Samsung Clear View Cover S22 Plus, burgundy, kiállított, 21 hónap garancia [EF-ZS906CEEGEE]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Ez az egyedülálló tok a Samsung ID chipnek köszönhetően azonnali és korlátlan hozzáférést biztosít a képernyőn megjelenő információkhoz. Nyomja meg a bekapcsológombot az idő, időjárás és egyéb állapotelemek, például a nem fogadott hívások és az értesítések eléréséhez. Egy egyszerű csúsztatással fogadhatja vagy utasíthatja el a bejövő hívásokat. Miért vásároljon Samsung Clear View borítót? Minőségi és stílusos eredeti flip tok Gyors hozzáférést biztosít a telefon legfontosabb funkcióihoz, és a fedél felnyitása nélkül válaszol a bejövő hívásokra és értesítésekre Az új konstrukció egyszerű telepítést tesz lehetővé, és kivételes védelmet biztosít a készülék sarkai számára A tok ráadásul remekül néz ki, így a precíz védelem mellett még stílusosabbá varázsolja telefonját A flip tok antimikrobiális bevonattal rendelkezik, amely megvédi a baktériumok 99,9%-ától. Cink alapú adalékanyaggal van ellátva, amely bizonyítottan gátolja a mikrobák növekedését, így telefonját a hét minden napján, 24 órában csíramentesen tarthatja.

Értékelések Samsung Clear View Cover S22 Plus, burgundy, kiállított, 21 hónap garancia

Nincs vélemény a termékről.