POP! Rocks: Tupac Shakur (Thug Life), kiállított, 21 hónap garancia

Bruttó ár
5.590 Ft
Nettó ár: 4.402 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 479118
Funko
pouzity
Kiállított - Teljes mértékben működőképes áru, amely normál használatból eredő kisebb karcolásokat tartalmazhat. A terméket eredeti csomagolásban szállítjuk. Olyan árukról van szó, amelyek egy bizonyos ideig ki voltak állítva egy boltban vagy más kiállítási helyen. Az említett árukategóriára 21 hónap garanciát vállalunk. (A jogi személyekre a Kereskedelmi Törvénykönyv feltételei vonatkoznak).

POP! Rocks: Tupac Shakur (Thug Life), kiállított, 21 hónap garancia [POP-0387]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Ne habozzon, és bővítse Funko Pop figurák gyűjteményét ezzel a Rocks sorozat figurájával! Az ikonikus rapper, Tupac Shakur POP Funko figurája, más néven 2Pac. Ha Ön a rapper 2Pac rajongója, egyszerűen nem hagyhatja ki ezt az exkluzív figurát! Újabb a világszerte sikeres Funko PoP figurasorozatból! 2Pac Tupac Shakur amerikai rapper és színész volt. 2010-re több mint 75 millió albumot adtak el világszerte, így a világ egyik legkelendőbb zenei előadója lett. Az MTV a 2. helyre sorolta a Minden idők legnagyobb MC-jei listáján. Szövegeinek többségében a városokban tapasztalható erőszakra és szenvedésre, a rasszizmusra és más társadalmi problémákra összpontosított. Szülei és családjában többen is tagjai voltak a Fekete Párduc Pártnak, amelynek eszméit felhasználta dalaiban. Örök életben a zenének köszönhetően 1996-ban lelőtték, és meghalt. A rendőrségi jelentést titokban tartották, hogy megvédjék a nyílt csoportos erőszakot, és ennek eredményeként a legtöbb rajongója azt hiszi, hogy még életben van. Tupac azonban még a halála után is nagy sikert aratott, ezért Eminem megvásárolta Shakur Loyal to the Game albumának gyártási jogait, hogy befejezze az albumot. A Guinness Rekordok Könyve is minden idők legsikeresebb rappereként sorolta fel. A hip-hop közösség legelismertebb rapperének tartják. Mérete: kb 10 cm Anyaga: Vinyl Csomagolás: Doboz Gyártó: Funko

Értékelések POP! Rocks: Tupac Shakur (Thug Life), kiállított, 21 hónap garancia

Nincs vélemény a termékről.