PlayStation Portal Remote Player, kiállított, 21 hónap garancia

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
88.290 Ft
Nettó ár: 69.520 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 475144
SONY
pouzity
Kiállított - Teljes mértékben működőképes áru, amely normál használatból eredő kisebb karcolásokat tartalmazhat. A terméket eredeti csomagolásban szállítjuk. Olyan árukról van szó, amelyek egy bizonyos ideig ki voltak állítva egy boltban vagy más kiállítási helyen. Az említett árukategóriára 21 hónap garanciát vállalunk. (A jogi személyekre a Kereskedelmi Törvénykönyv feltételei vonatkoznak).

PlayStation Portal Remote Player, kiállított, 21 hónap garancia [CFI-Y1016]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Teljesen működőképes áru, amely normál használatból eredő kisebb karcokat tartalmazhat. A terméket teljes eredeti csomagolásban szállítjuk. Olyan árukról van szó, amelyeket egy bizonyos ideig ki lehetett volna mutatni egy boltban vagy más kiállítási helyen. Az említett árukategóriára 21 hónap garanciát vállalunk (azonosító: 12 hónap). Érezze a PlayStation erejét a tenyerében. A termékről Zsebkapu a PS5-játékokhoz A PlayStation Portal Remote hozzáférést biztosít PS5-játékaihoz az otthoni Wi-Fi-n keresztül, így közvetlenül a játékba ugorhat anélkül, hogy a tévén kellene játszania. Játssz játékgyűjteményeddel A PlayStation Portal Remote képes játszani a PS5 konzolodra telepített kompatibilis játékokkal, beleértve kedvenc PS5 és PS4 játékaidat is. Tapasztalja meg a lélegzetelállító játékba merülést a DualSense vezeték nélküli vezérlő funkcióival Érezze a tapintható visszacsatolás és az adaptív triggerek magával ragadó erejét a támogatott játékokban. Az érzékeny rezgések reagálnak a játékon belüli döntéseidre, és szimulálják a környezeti tényezőket. A dinamikus ellenállás egyes PS5 játékokban utánozza a játékberendezésekkel és tárgyakkal való interakció feszültségét. Display Érezd kedvenc játékaid minden gyönyörű részletét, amint azok életre kelnek az erősen megvilágított és lenyűgöző Full HD felbontású LCD-képernyőn. A PlayStation Portal Remote selymesen sima játékmenetet biztosít akár 60 képkocka/másodperc sebességgel, nagy tisztasággal az 1080p-s képernyőn. Gyors játék A PlayStation Portal Remote egy erre a célra épített eszköz, amely hihetetlen távoli játékélményt biztosít. Ez azt jelenti, hogy csak be kell kapcsolnia, meg kell nyomnia egy gombot, hogy csatlakozzon a PS5 konzolhoz, és elkezdje a játékot figyelemre méltó sebességgel. Nincs szükség tévére vagy nappalira a játékhoz Mivel a PlayStation Portal távirányítója lehetővé teszi a játékok streamelését az otthoni Wi-Fi-n keresztül, akkor is játszhat PS5 konzolján, ha valaki más használja a tévét, amelyhez csatlakozik. Egyszerűen kapcsolja be a PlayStation Portal távirányítóját, és már mehet is. Az otthoni Wi-Fi-kapcsolaton lévő PlayStation Portal segítségével nagyobb rugalmasságban játszhat minden olyan szobában, ahol él, anélkül, hogy TV-re lenne szüksége. Szeretne játszani, miközben a konyhában reggelizik? Hajrá! Műszaki specifikáció Kompatibilitás Kompatibilitás PlayStation 5 Csomag tartalma: PlayStation Portal Remote Dokumentáció Termék videó

Értékelések PlayStation Portal Remote Player, kiállított, 21 hónap garancia

Nincs vélemény a termékről.