PlayStation 5 (Model Slim), kiállított termék, 21 hónap garancia

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
220.090 Ft
Nettó ár: 173.299 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 477681
SONY
pouzity
Kiállított - Teljes mértékben működőképes áru, amely normál használatból eredő kisebb karcolásokat tartalmazhat. A terméket eredeti csomagolásban szállítjuk. Olyan árukról van szó, amelyek egy bizonyos ideig ki voltak állítva egy boltban vagy más kiállítási helyen. Az említett árukategóriára 21 hónap garanciát vállalunk. (A jogi személyekre a Kereskedelmi Törvénykönyv feltételei vonatkoznak).

PlayStation 5 (Model Slim), kiállított termék, 21 hónap garancia [CFI-2016 A01Y]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A PlayStation 5 függőleges állvány (Model Slim) nem része a csomagnak! Kezdje el játékélményét! Élvezze a villámgyors betöltést az ultragyors SSD-lemeznek, a játékba való mélyebb elmerülésnek köszönhetően a vibrációtámogatással visszacsatolás, adaptív triggerek és 3D hangzás, valamint a hihetetlen játékok teljesen új generációja Play Station. A termékről Vékony kialakítás A PS5 konzollal a játékosok erőteljes játéktechnológiát kapnak elegáns és kompakt kialakításban. 1 TB tárhely A kedvenc játékok készen állnak az 1 TB-os belső SSD tárhelyen, ahol arra várnak, hogy belevágj a játékba. Ultra-nagy sebességű SSD meghajtó Élvezze a játékot a lehető legteljesebb mértékben a rendszerbe telepített játékok szinte azonnali betöltésének köszönhetően PS5. Integrált I/O A PS5 konzol egyedi integrált rendszerei lehetővé teszik az alkotók számára, hogy az SSD-meghajtóról oly módon vonjanak le adatokat gyorsan meg tudják tervezni a játékokat soha nem látott módon. Fénysugarak szimulációja Köszönhetően az egyedileg szimulált fénysugaraknak, amelyek hű árnyékokat és tükröződéseket hoznak létre támogatott játékokkal a PS5 rendszerhez, elmerülhet a valósághűen megjelenített világokban. Játék TV-n 4K felbontással Játssz kedvenc PS5-játékaiddal egy lenyűgöző 4K TV-n. HDR technológia A HDR TV-ken a támogatott PS5-játékok hihetetlenül élénken és élénken jelennek meg valósághű színek. Tempest 3D AudioTech Merüljön el a hangzásvilágban, ahol úgy érzi, mintha minden oldalról jönne a hang. A tiéd A környezet valóban életre kel a Tempest 3D AudioTech2-vel a támogatott játékokban. Rezgés visszajelzés Tapasztalja meg a vibrációs visszacsatolást a DualSense vezeték nélküli vezérlőn keresztül címeket a PS5 rendszerhez, és átérezheti a játékban végzett tevékenységeinek hatásait dinamikus érzékszervi válasz. Adaptív triggerek Élvezze a lélegzetelállító adaptív triggereket dinamikus ellenállási szintekkel, amelyek szimulálnak a játéktevékenységek fizikai hatása a PS5 rendszerhez kiválasztott játékokban. Műszaki specifikáció CPU AMD Zen 2 CPU magok száma 8 CPU frekvencia 3,5 GHz GPU AMD Radeon RDNA 2 GPU frekvencia 2,23 GHz Memória: 16 GB GDDR6 / 256 bites Merevlemez: 1 TB SSD Merevlemez sebessége: 5,5 GB/s Vezérlő: Sony DualSense vezeték nélküli vezérlő Mechanika: 4K UHD Blu-ray Kijelző: 8K / 4k 120 Hz Csomag tartalma PS5 konzol (Model Slim) Sony DualSense vezeték nélküli vezérlő 2 vízszintes láb a konzol vízszintes elhelyezéséhez HDMI kábel Hálózati kábel USB kábel Nyomtatott anyagok ASTRO'S PLAYROOM (előre telepített játék) Termék videó

Értékelések PlayStation 5 (Model Slim), kiállított termék, 21 hónap garancia

Nincs vélemény a termékről.