Assassin’s Creed Shadows Konzol típusa:

+ Ajándék: Assassin’s Creed Shadows Steelbook ár 4.290 Ft, Assassin’s Creed Shadows Sleeve ár 4.290 Ft
SZINTÉN ELÉRHETŐ Assassin’s Creed Shadows - PS5
Bruttó ár
31.090 Ft
Nettó ár: 24.480 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 475596
UbisoftEN szinkron
Előrendelés - piaci megjelenés tervezett dátuma 2024.11.15.
rendelje elő a terméket még ma, és szerezzen
  • Sorrend garanciát - az előrendeléseket érkezési sorrendben teljesítjük
  • Gyors kézbesítési garanciát - az árut a beraktározását követően haladéktalanul kiküldjük
  • Alacsonyabb ár garanciát - ha csökken az előrendelt termék ára a megjelenés és a megrendelés leadásának ideje között, az árat automatikusan csökkentjük

Assassin’s Creed Shadows [Xbox Series X|S]

FIGYELEM! A játék telepítéséhez internet-hozzáférés szükséges.


Lépj be Japán új korszakába, és urald azt!


Lépj be a Sengoku-korszakba Japánban, és tapasztald meg Naoe és Yasuke egymásba fonódó történeteit!


A hamvakból új hit támad fel.

Tapasztald meg Naoe, egy ügyes shinobi bérgyilkos, Iga tartományból és Yasuke, egy hatalmas afrikai szamuráj történetét egy történelmi legendából!

Merülj el egy epikus kalandban, amelyben felfedezheti, hogy még két különböző emberben is van valami közös!

A játékról

  • Klasszikus Assassin's Creed játék
    Az Assassin's Creed a Ubisoft akció-kalandos videojátékainak sorozata, amely történelmi környezetéről és autentikus korabeli részleteiről ismert. A játékokban különböző korszakokon haladhatsz át, mint például a reneszánsz Olaszország, a gyarmati Amerika, az ókori Egyiptom és a mostani feudális Japán. A sorozat könyvekkel, képregényekkel és filmekkel is bővült.

  • Japán gyönyörű környezete
    Fedezd fel a feudális Japán gyönyörű táját, és haladj át különböző történelmi helyszíneken, például kastélyokon és kikötőkön, különböző szentélyeken és pásztorföldeken! Az egész ország nyitott világgá lett kialakítva, amelyet korlátlanul felfedezhetsz, és a hitelesség érdekében megtapasztalhatod a változó hőmérsékleteket, környezeteket vagy akár egész évszakokat is.


  • Csendes assasin
    Játssz néma bérgyilkosként, aki elbújik az árnyékban, és képes eltakarni a nyomait zajjal vagy más környezeti hangokkal! Vond el az őrök figyelmét kunaival, shurikennel és füstbombákkal! Használd parkour készségeidet és küzdőhorgodat, hogy beszivárogj az ellenséges bázisokra, és halkan öld meg áldozataidat egy éles pengével!


  • Könyörtelen szamuráj
    Támadd meg ellenségeidet Yasuke szamurájként, akinek a harci képességei brutálisan pontosak és erőteljesek. Támadj, blokkolj, háríts és győzd le az ellenséget! Yasuke hatalmas fegyverarzenállal rendelkezik, mint például katanák, kanabók, íjak, naginaták és még sok más, és megtalálja és elsajátítja kedvencét a japán elnyomás elleni küzdelemben.


  • Utazás és információgyűjtés
    Járd be a világot, és gyűjts információkat, amelyeket később felhasználhatsz ellenségeid ellen! Építsd ki a kémek hálózatát, akik hallják és látják az információkat, és felfedik ellenségeid legrosszabb piszkos titkait! Találj olyan szövetségeseket az úton, akik később biztosan hasznodra válnak!

Válassz bérgyilkos és szamuráj közül



Játssz a csendes Naoe-ként, aki Japánon át utazik, hogy teljesítse egy lehetetlen ígéretét, vagy játssz a kemény szamuráj Yasuke-ként, akinek szembe kell néznie múltja démonaival!

Döntsd el, hogy kiként szeretnél játszani, sajátítsd el mindkét karakter játékstílusát, és válaszd ki , melyik karakter melyik feladathoz szeretne közeledni!


Előrendelés

Rendeld elő bármely kiadást, és már az első naptól megkaphatod a „Thrown to the Dogs” bónusz küldetést! Ebben a feladatban segítened kell egy hűséges kutyának bosszút állni elhunyt gazdáján.

Az alapkiadás tartalma

  • Assassin's Creed Shadows alapjáték
  • Dokumentáció

Trailer

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronDE szinkron
Assassin’s Creed Shadows A termék várható erkezése: 2024.11.15..

Értékelések Assassin’s Creed Shadows

Nincs vélemény a termékről.